Inspiration

Er du i tvivl om hvilken papercuts du skal vælge til dit hjem? Så tag et kig her og bliv inspireret. 

Velkommen til LittleDetroit.dk, hvor håndværk og individualitet forenes gennem unik håndskårne papercuts skabt specielt til din bolig. Jeg tror på, at hjemmet er en forlængelse af ens personlighed, og vores kunstværker er designet til at give dit rum et personligt præg og helt særlig sjæl. Se all papercuts her

“Hjemmet er der, hvor kærligheden bor, og hvor minder skabes,” Jeg synes ens hjem er en afspejling af hvem man er og samtidig er hjemmet blevet en slags visitkort og inspiration udadtil i dags Danmark. Hjem med personlighed, hygge og varme elsker jeg at besøge, det ikke kun kunst men finurlig dimser, sjove stole eller duften af varm te og et par nybagte småkager, men det altid rart med noget pænt kunst at kigge på når man kommer ind i rummet.

Unikke papercuts Little Detroit - blå papercut

Unikke papercuts Little Detroit - billedvæg

Skab en noget personligt med Little Detroits unikke papercuts. En billedevæg fungere særligt godt, når spændende elementer blandes, frem for at udstille alle kunstværker i "glas og ramme".

Mine håndskåret papercuts er ikke blot skabt med præcision og omhu, de fortæller også historier. Hver enkelt detalje er håndskåret med kærlighed og dedikation, hvilket gør hvert kunstværk unikt. Fra inspirerende natur til motiver og menneskets krop, stræber jeg efter at indfange mangfoldigheden af livets skønhed i hvert papercut.

Tag et kig rundt på min hjemmeside, og lad dig inspirere af de forskellige kollektioner. Jeg håber, at vores håndskårne papercuts kan være med til at skabe et hjem, der er så unikt som dig. Velkommen til LittleDetroit.dk, hvor kunst og individualitet forenes for at skabe et rum/bolig, der fortæller din historie.

Når det er sagt kræver kunst også luft, Vælg derfor nogle større værker til din bolig som kan stå for sig selv og samle rummet. Lyder det interessant så skriv til mig for at se mine masterpieces.

Hvor hænger din unikke kunst

Mangler du inspiration til din boligindretning eller rådgivning til hvilket papercut du skal bestille? -så står jeg gerne til rådighed, skriv en besked vedhæft et billede så finder vi sammen det stykke unik kunst som passer til dig og dit hjem.

Little Detroit unik kunst til dit hjem

Design og unik kunst
Den rigtige placering til din kunst er vigtig

Unik billedvæg, kombiner dine ynglingsfarver
Personlige papercuts