Om Little Detroit

Jeg hedder Christine Brage, er 37 år og er bosat i Ringsted med min mand og to piger på 6 og 10 år. Jeg er autodidakt kunstner, men har lavet kunst siden jeg var helt lille. Jeg har været igennem mange forskellige kunstformer for at finde den der fangede mig mest. Det blev arbejdet med papiret der vandt.

For to år siden startede jeg med at lave papercuts, og blev meget hurtig grebet af processen. 

Jeg elsker den frie proces der er i arbejdet med papiret, og eksperimenterer dagligt med nye mønstre, former og farvesammesætninger. Jeg tager gerne imod bestillinger, hvor man kan være med til at ‘designe’ sit eget papercut ud fra de farver, mønstre og størrelser man ønsker (skal dog lige pointere at jeg aldrig vil kunne lave en helt magen til den du ønsker, men blot en der ligner)

Når du vælger at købe et papercut hos Little Detroit, er det ikke blot et stykke kunst. Det er et unikt og håndskåret stykke kunsthåndværk. Alle papercuts er lavet ud fra fri fantasi og dermed vil der aldrig være to ens.

På bagsiden af din papercut finder du et unika nummer i nederste højre hjørne, samt signatur og dato, hvorved du altid kan se du har fået et unikt stykke kunst.

Tak fordi du værdsætter kunsthåndværket.